Kort & goed

  • 7 teams
  • Gespecialiseert in Software & Consulting
  • Kantoren in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland
  • Ruim 280 medewerkers

Waar vindt u ons?


Wie wij zijn

"Web Your Business" is onze Missie. Wij verwerken uw bedrijfsprocessen het Intra- und Internet - ergonomisch, efficient en op basis van een moderne, stabiele en schaalbare software architectuur. Voor ons geld als motto “Elk project is een referentieproject". Met onze klanten en medewerkers hebben we een open, op vertrouwen gebaseerde en langdurige samenwerking.

IT-Specialisten verenigd in een Groep

De TIMETOACT GROUP is een samenvoeging van zeven gespecialiseerde software- en consulting-ondernemingen.
Het fundament voor de TIMETOACT GROUP ontstond in 1998 met de vestiging van de TIMETOACT Software & Consulting GmbH, waarvan de huidige locatie zich in Keulen bevind.

In 2007 vindt de fusie met de in 1992 in München gevestigde edcom Software & Consulting GmbH plaats. Na de oprichting van X-INTEGRATE Software & Consulting GmbH (in 2007), BLUETRADE E-Commerce Software & Marketing GmbH (in 2011) en CLOUDPILOTS Software & Consulting GmbH (in 2011) fuseert de onderneming in 2011 met NOWSHARE Software & Consulting GmbH.
Eind 2012 betrekt de TIMETOACT GROUP Schweiz GmbH haar kantoor in Zürich, waarmee de TIMETOACT GROUP haar bedrijfsactiviteiten ook buiten Duitsland aanvangt.
Sinds juni 2013 versterkt de in Keulen (D) gevestigde Microsoft SharePoint Specialist novaCapta de TIMETOACT GROUP.
Sinds september 2014 ondernemen novaCapta en NOWSHARE gemeenschappelijk onder de naam novaCapta Software & Consulting GmbH.

De laatste nieuwe telgen in de familie betreft de in 2014 opgerichte Nederlandse vestiging, kantoorhoudend in Lelystad (NL) en de Oostenrijkse vestiging welke werd opgericht begin 2015. Hier worden net als in Zwitserland alle gezamenlijke diensten aan de markt aangeboden.

Logo BLUETRADE
BLUETRADE is gespecialiseerd in strategische E-Commerce oplossingen.
Met een totale focus op IBM Smarter Commerce levert de onderneming een duidelijk concept aan de klanten: E-Commerce met de Marktleider! Als jonge Onderneming met een ervaring van meer als een decennium in E-Commerce combineert BLUETRADE frist elan met diepgaande expertise.

Logo CLOUDPILOTSCLOUDPILOTS adviseert en begeleid ondernemingen bij de transformatie van bedrijfsprocessen en -gebruik in de Cloud en ondersteunt bij de implementatie van Cloud gebaseerde IT-diensten (SaaS) ook met de ontwikkeling van producten, oplossingen en individueel gebruik| (PaaS) op basis van Cloud architekturen.

Logo edcomedcom is specialist voor IBM Lotus en Websphere Portal infrastructuren zoals samenwerking voor afdelingen en MKB ondernemingen. edcom ondersteund klanten met advies, begeleiding, administration werk/ infrastructur en training. Met de Out-ofthe Box-producten teamCalendar, Vacation/Absence Manager en de modulaire CRM Suite teamOffice staat klanten een aan de praktijk geteste set applicaties voor productiviteitsverhoging ter beschikking.

novaCapta behoort tot de leidende, technische ontwikkelingspartners voor Microsoft SharePoint, Business Intelligence, BizTalk en Azure oplossingen. Het werkveld van de onderneming omvat daarbij de intelligente implementatie van eenvoudige tot en met complexe bedrijfsprocessen en specificaties. Deze worden efficient en effectief in geïntegreerde bedrijfsoplossingen vertaald. novaCapta is Microsoft Gold Partner voor portalen en “ collaboration". De In-House ontwikkelde Revisie-management-Software novaAudit rond de vaardigheden set af.

Logo TIMETOACTTIMETOACT is specialist voor advisering en productontwikkeling van IBM Software en open standaarden. Tot deze producten behoort TIMETOWEB, SecureDomino, de Employee Pages en CAT (Connections Administration Toolkit). Het zwaartepunt in de productontwikkeling zijn Java EE, Eclipse Rich Client, Lotus Domino, Notes 8 Composites, portalen en Web 2.0 technologieen. Zwaartepunt in de advisering zijn Informatie Architectuur ontwerp zoals oplossings- en systeemarchitecturen.

Logo X-INTEGRATE X-INTEGRATE Software & Consulting GmbH is spezialist voor Business Integration Software op basis van gevestigde methodes, open standaarden en IBM Middleware. X-INTEGRATE vereenvoudigt de start in integratieprojecten en service-georienteerde architecturen (SOA) met de in Scandinavie en de USA bewezen Integratiemethode Baseline™.

TIMETOACT GROUP in één overzicht


Onze kantoorlocaties

De vestigingen van de TIMETOACT GROUP treft u in meerdere locaties in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Nederland: