De klantGeberit Verwaltungs-AG met haar hoofdkantoor in het Zwitserse Rapperswil- Jona ontwikkelt hoogwaardige, intelligente systemen en producten in de sanitairtechniek. Met rond de 6.000 medewerkers in 41 landen heeft het voormalige familiebedrijf in een tijd van 140 jaar tot Naamloze vennootschap ontwikkelt en in als marktleider voor sanitairtechniek gevestigd.

Stemmen uit het bedrijf

Alexander Füngling
Head of Collaboration Applications, Geberit
“Wij waarderen vooral de transparente en faire advisering van TIMETOACT. Dankzij onze meerjarige, vertrouwensvolle samenwerking konden we snel een geoptimaliseerd licentieconcept opbouwen."

Transparante en faire advisering

Sinds meerdere jaren begeleiden en adviseren we Geberit Verwaltungs-AG in het werkgebied van “collaboration” en realiseerden verschillende IT diensten. De samenwerking weerspiegelt de filosofievan beide bedrijven, producten met passie voor innovatie en de moed om veranderingen door te ontwikkelen.

Vertrouwensvolle en meerjarige samenwerking

TIMETOACT Software & Consulting GmbH, een onderneming van de TIMETOACT GROUP, begeleidt en adviseert de onderneming reeds meerdere jaren in het gebied van Collaboration en realiseerde verschillende IT diensten.

Op maat gemaakte licentieoplossingen

In 2012 kon TIMETOACT 2012 de onderneming een op maat gemaakte licentieoplossing aanbieden: Na een inventarisatie van beschikbare IBM Software licenties hebben we samen met de klant een licentieconcept uitwerkt voor een looptijd van drie jaar. Het ontwikkelde licentieconcept stelt zeker dat Geberit-AG de hoogste standaard vor haar IT werkprocessen heeft en werd kostenoptimaal gerealiseerd. Daarvoor werd niet alleen de actuele situatie, maar ook de te verwachten ontwikkelingen van de onderneming in ogenschouw genomen. Daarmee verkreeg Geberit-AG een op maat gemaakt IBM licentieverdrag wat op de geplande ondernemingsgroei is afgestemd.

„Wij waarderen vooral de transparente en faire advisering van TIMETOACT. Dankzij onze meerjarige, vertrouwensvolle samenwerking konden we snel een geoptimaliseerd licentieconcept opbouwen“, Alexander Füngling, Head of Collaboration Applications, Geberit-AG.