Gepland evenement

IBM Connections - voor een Universal intranet - Webinar

Een effectief intranet bedient de generatie die social media gebruikt met net zo groot gemak als de "oud gedienden". Een social intranet staat voor selfservice, informatie en bestanden delen, applicaties, zoeken, likes etc. Net als social media, maar dan veilig en gecontroleerd volgens uw bedrijfsregels. Met IBM Connections en XCC van de TIMETOACT GROUP realiseert u dat. Bij u in huis, of nog eenvoudiger, met een veilige beschermde cloud oplossing.

Ontwerp een effectieve online strategie - Persona's en Customer Journey Workshop

Zowel B2C als ook B2B ondernemingen zien zich voor de opgave gesteld om hun digitale oplossingen op een gefundeerde basis op te bouwen, dat zowel desinvesteringen voorkomen worden, als ook toekomstvaste diensten voor klanten en partners ontwikkeld worden. In een Customer Journey Workshop krijgt u de inizichten om persona's en uw eigen klantreis te ontwikkelen.

IBM Connections - voor een Universal intranet - Webinar

Een effectief intranet bedient de generatie die social media gebruikt. Een social intranet staat voor selfservice, delen, appliclicaties, zoeken, likes etc. toe. Met IBM Connections en XCC van de TIMETOACT GROUP realiseert u dat.

Focus op Social Software: TIMETOACT spreekt tijdens Social Now Europe 2015 in Amsterdam

Amsterdam - Bij het evenement Social Now 2015 op 20 en 21 april in Amsterdam draait alles om "social software" De internationale bijeenkomst geeft ondernemingen de mogelijkheid informatie in te winnen over Enterprise Social Tools en de juiste keuze te maken. Wij verheugen ons u tijdens deze bijeenkomst te treffen en spreken er over onze add-on voor IBM Connections: XCC – Web Content & Custom Apps Extension.

TIMETOACT is er in IBM ConnectED 2015

Orlando, Florida (USA) - in 2015 wordt het IBM Connect evenement (voorheen Lotusphere) tot IBM ConnectED gedoopt en geeft opnieuw diepgaande inkijkjes in de hedendaagse IBM Technologiën. De TIMETOACT GROUP is ook deze keer in de USA aanwezig. Wij presenteren onze producten en diensten en verkrijgen informatie over nieuwigheden en trends welke IBM onderkent. TIMETOACT heeft de gewoonte om aansluiten aan het evenement een “Nalees evenement” aan te bieden, waarin u alle informatie compact door ons samengevat krijgt aangeboden.