Platinum Business PartnerSinds de oprichting van Time to Act zijn we IBM Partner en beschikken sinds jaren over de hoogst mogelijke partnerstatus.

Referentie

Leest u hier over onze licentie advisering bij Geberit Verwaltungs-AG.

IBM Software Licenties, Maintenance en Licentiemanagement

Wij zijn uw gesprekspartner voor al uw vragen over licentiering. Als onderdeel van onze Full-Service tellen daarbij naast de uitvoerig advisering ook de aanschaf van licenties, de servicebetalingen op de Software (Maintenance) en licentiemanagement.

Wij beantwoorden uw vragen

De licentiering van IBM Producten is niet altijd eenvoudig – als u zich er al eens in verdiept heeft, heeft de complexiteit u vast al eens doen verzuchten. U moet immers niet alleen de licentievorm in acht nemen, ook de eisen voor maintenance kosten en support zijn belangrijke factoren die in ogenschouw genomen moeten worden.

Um daarbij nut en meerwaarde voor uw onderneming zeker te stellen, is een integrale analyse nodig. Daarin worden bijvoorbeeld de volgende vragen behandeld

 • Bent u bekent met de IBM Productdefinities die bij softwarelicenties benut worden?
 • Welke licenties en producten heeft u werkelijk nodig?
 • Kunt deelnemen aan een grotere raamovereenkomst, een zogenaamd ELA Overeenkomst?
 • Bent u vertrouwt met de IBM Passport Advantage Licentie overeenkomst?
 • Is de Complete Enterprise Optie voor u relevant?
 • Kent u de IBM Global Financing "Software Free Financing" promotie voor software licenties?
 • Kunt u softwarebundels voor uw licenties benutten?
 • Loont software maintenance voor u?
 • Wanneer wilt u uw software weer van een update voorzien?
 • Zijn er momenteel speciale aanbiedingen rond software licenties en maintenance van IBM?
 • Bent u er zeker van dat u voldoende licenties heeft verworven zodat u “compliant” bent en niet te veel betaald?
 • Vraagt IBM om een compliance audit ter toetsing van uw compliance in uw onderneming?

Wij maken het verschil

TIMETOACT GROUP onderscheid zich van een pure IBM Software Licentie wederverkoper (reseller). Wij begrijpen de licenties, de producten en ondersteunen bij beheer en ontwikkeling! Ons nauwe contact met IBM is daarin onderscheidend. Tot onze software licentie specialisten rekenen we enkele voormalige IBM medewerkers, die u met “inside knowledge” uitgebreid en betrouwbaar kunnen adviseren.

Ook onze ontwikkelaars en administrators hebben regelmatig kennisuitwisseling met specialisten van IBM en zijn daardoor steeds op de hoogte van de nieuwste producten en Technologien. Onze klanten profiteren van deze nauwe band met IBM: niet alleen door de door ons georganiseerde grote "Connect Comes to You”-conferenties in Europa, maar uiteraard ook door ons dagdagelijkse projectenwerk.

Wij beiden u graag onze kostenvrije diensten voor software licenties en maintenance fees aan. Met het nodige inside knowledge en ervaring kunnen we u daarin geheel ondersteunen. We bieden daarvoor aan:
- quick scan
- analyse
- advisering
- optimalisering
- ondersteuning bij aanschaf
- ondersteuning voor- of bij compliance audits