Berichten

Abonneren op RSS-feed »

IBM neemt XCC over van de TIMETOACT GROUP en integreert het tot het IBM Connections Engagement Center

Per 31 mei jl. heeft IBM per direct het product XCC – Web Content & Custom Apps Extension for IBM Connections - overgenomen. Dit hebben Felix Binsack (CEO TIMETOACT GROUP) and Inhi Cho Suh (General Manager of Collaboration Solutions, IBM) in Berlijn op de DNUG aangekondigd. .

Nieuwe CAT Release, met volledige support voor Connections versie 6

In deze nieuwe versie van CAT voor IBM Connections zijn diverse nieuwe mogelijkheden opgenomen en bugs “platgeslagen”. We zijn trots om zo snel weer helemaal actueel te zijn met de nieuwste versie van IBM Connections.

Nieuwe mogelijkheden in XCC Release 13

Met de nieuwste release van XCC heeft de TIMETOACT GROUP haar paradepaardje voor samenwerking en intranet weer verder uitgebreid. In deze release is voor content managers functionaliteit uitgebreid, voor communities en hebben we diverse integraties met oplossingen van andere marktleiders verder uitgewerkt.
Zoals u wellicht al weet, volgt de TIMETOACT GROUP met het product XCC (maak van IBM Connections een volwaardig intranet) snel de nieuwste releases van IBM. Binnen een maand na een nieuwe introductie zijn we weer "bij" en voegen we nieuwe wensen van klanten toe. In deze versie zijn in overleg met IBM met name de Cloud-mogelijkheden uitgebreid.
Met deze nieuwe versie van XCC hebben we diverse klant wensen gerealiseerd.