The Connected Company – uw verbond met klanten, leveranciers en medewerkers

Recente faillissementen illustreren het helaas weer: de markt verandert in hoog tempo. Bedrijven ervaren de druk op meerdere fronten tegelijk (Porters 5 forces);
 • nieuwe (met name online) toetreders,
 • veranderde concurrentieverhoudingen met bestaande concurrenten door (onder andere) online diensten,
 • toenemende kracht van de klant door (onder andere) online prijstransparantie en oneindige (online) beschikbaarheid van alle varianten van producten,
 • groei van het (online) diensten aanbod in combinatie met de producten die u voert (substituties)
 • leveranciers gaan “direct” middels (online) direct aanbod.

Kortom: op alle fronten groeit het risico op verlies van omzet en klanten. Hoe onderscheidt u zich van de (nieuwe online) concurrenten en herwint u uw relevantie voor de klant?

U heeft een plan. We vertellen u ongetwijfeld niets nieuws. U heeft intussen uw plan getrokken en streeft naar verbeteringen in bijvoorbeeld efficiëntie, klantgerichtheid, relevantie, lokaal ondernemerschap, betere stuurinformatie, grotere flexibiliteit in het bedrijfsproces, verlaging van geïnvesteerd vermogen, reductie van kosten en vergroting van (online) marketing effectiviteit en een gerichter dienst/producten aanbod.

De “Hoe-vraag”. De grote vraag is uiteraard hoe u de overduidelijke paradox tussen centrale kracht en aan de andere kant lokale slagkracht realiseert.

The Connected Company

Binnen de TIMETOACT GROUP ontwikkelen en realiseren we oplossingen die voor onze klanten het verschil maken. Onze overtuiging is dat het concept van The Connected Company u helpt uw kracht te benutten en uw klanten beter te bedienen.


Door gebruik te maken van een slimme set middelen en processen stelt u uw lokale organisatie in staat klant- en markt gericht te handelen (lokaal ondernemerschap) terwijl u de voordelen van uw schaalgrootte benut. We realiseerden bijvoorbeeld voor andere klanten deze elementen:

 • Goede lokale en centrale stuurinformatie
 • Bedrijfsproces automatisering, optimalisatie en flexibilisering
 • Verbeterde interne informatie voorziening en uitwisseling
 • Verbeterde externe informatie voorziening en uitwisseling
 • Opzet en verbetering van online customer journeys voor gepersonaliseerde ervaringen en online verkoop van diensten en producten
 • Kosten reductie, bijvoorbeeld op licenties
Ook de TIMETOACT GROUP is een voorbeeld van een Connected Company. Met onze 6 dochter ondernemingen brengen we u deze oplossingen, in gespecialiseerde groepen die naadloos met elkaar samenwerken en kennis uitwisselen. We werken voor zowel B2B als B2C gerichte bedrijven en maken gebruik van bewezen software producten in de oplossingen die we bieden.
Bespreken we binnenkort hoe we uw plannen tot werkelijkheid kunnen brengen?